Da li ste se umorili od isprobavanja raznih dijeta? Da li ste se već razočarali u sebe i svoj “slab karakter”? Ako ste se prepoznali, onda je ovo pravo mesto za vas. Ovaj program ima za cilj, ne samo da vam pomogne da postignete i održite željenu težinu, već i da naučite kako da svoj život u celini učinite ispunjenijim i smislenijim.

Po zanimanju sam psiholog i ne dajem nutricionističke savete. Moj trening može da bude odlična dopuna eventualnom savetovanju kod nutricioniste. Tokom treninga se ne bavim time šta i koliko treba ili ne treba da jedete, odnosno kako i koliko da vežbate. Moj deo “posla” je da vam pomognem da plan ili zamisao koju imate glavi zaista i sprovedete u realnosti. 

O čemu u ovom programu definitivno nije reč? Ovde nije reč o lakoj i brzoj dijeti “bez gladovanja”, niti o preparatima za mršavljenje.

Moj moto je pre svega zdravlje i život ispunjen zadovoljstvom i osećajem smisla, a ne borbom protiv sopstvenog tela, sopstvene prirode i sopstvene dobrobiti. Moj cilj je da vam na planski i sistematski način, kroz program logičnih koraka prilagođenih lično vama i vašem problemu, pomognem da izgradite prijateljski, dobronameran i konstruktivan odnos prema sebi. Želim da vam pomognem da postanete prijatelj svom telu i svojoj duši i uspešan kormilar svog života u celini.